Turun ampuja edelleen karkuteillä

Tiistai-iltapäivällä Turussa sattuneen ampumavälikohtauksen tekijä on yhä karkuteillä. Lietolaista 1974 syntynyttä miestä ammuttiin tiistaina käsiaseella päähän. Ampumisen jälkeen tekijä ja tämän naisystävä poistuivat paikalta valkoisella Volkswagen Passat -henkilöautolla, jonka rekisterinumero on NEG-806. 

Uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hänet on myöhemmin leikattu. Miehellä ei ole poliisin saamien tietojen mukaan välitöntä hengenvaaraa hänen saamistaan vakavista vammoista huolimatta. Tapahtumaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisin mukaan ampujaksi osoittautunut 1977 syntynyt Ville-Veikko Laakkonen on edelleen kateissa yhdessä naistuttavansa Sarita Pihlavan kanssa. Kumpaankaan heistä ei ole saatu tapahtuman jälkeen yhteyttä. Poliisilla ei ole varmuutta siitä, onko Sarita Pihlava vapaaehtoisesti aseistautuneen Laakkosen seurassa.
 

Poliisi pyytää Laakkosta ja Pihlavaa ilmoittautumaan poliisille. Henkilöitä, joilla on jotain tietoa Laakkosen tai Pihlavan olinpaikasta, pyydetään ottamaan yhteyttä numeroon 050-3498995.