Turun OKL-kampuksella voisi tehdä tiukkaa: "Jos siihen tulisi yli 300 opiskelijaa lisää, se olisi ihan eri juttu"

Turussa luokanopettajaopiskelijoita on noin 550, ja he opiskelevat pääosin Educarium-rakennuksessa yliopiston kampuksella. Raumalla luokanopettajaksi opiskelee tällä hetkellä noin 330 opiskelijaa suomenkielisessä ja 30 opiskelijaa englanninkielisessä tutkinto-ohjelmassa. Erityisesti ongelmia aiheuttaisi harjoittelun toteuttaminen Turun normaalikoulussa, joka on jo nyt "aivan täyteen buukattu", sanoo Opex ry:n Riku Ranta.
Turussa luokanopettajaopiskelijoita on noin 550, ja he opiskelevat pääosin Educarium-rakennuksessa yliopiston kampuksella. Raumalla luokanopettajaksi opiskelee tällä hetkellä noin 330 opiskelijaa suomenkielisessä ja 30 opiskelijaa englanninkielisessä tutkinto-ohjelmassa. Erityisesti ongelmia aiheuttaisi harjoittelun toteuttaminen Turun normaalikoulussa, joka on jo nyt "aivan täyteen buukattu", sanoo Opex ry:n Riku Ranta. Kuva: Turun yliopisto/Noora Mela

Rauman OKL:ssa opiskelevien luokanopettajaopiskelijoiden siirtyminen Turkuun aiheuttaisi monenlaisia käytännön haasteita, arvioi Opex ry:n puheenjohtaja Riku Ranta.