Turun yliopiston ylioppilaskunta juhlii Raumalla

Turun yliopiston ylioppilaskunta (TYY) juhlii 91-vuotista taivaltaan arvokkaan iltajuhlan merkeissä Raumalla Toivo Laurilehto -salissa lauantaina 9.11.

Perinteisesti vuosijuhlaa on juhlittu Turussa, mutta tänä vuonna tilaisuus päätettiin tuoda Raumalle. Turun yliopiston Rauman yksikössä opiskelee noin 800 opiskelijaa, ja TYYn toiveena on luoda entistä vahvempaa yhteisöllisyyttä Turussa ja Raumalla sekä Porissa opiskelevien välille.

– Opiskelu Raumalla on ainutlaatuista, antoisaa ja kotoisaa. Me raumalaiset opiskelijat olemme osa Turun yliopistoa ja sen ylioppilaskuntaa, ja juhla on hieno osoitus yhtenäisyydestämme. On erittäin tärkeää, että opiskelijamme tiedostavat ylioppilaskuntamme olevan myös heidän ylioppilaskuntansa ja sen ajavan myös heidän etujaan. Juhla tuo tänä vuonna hienon lisän raumalaisten opettajaopiskelijoiden perinteisiin juhlallisuuksiin ja edesauttaa näin kaikkien yliopistomme opiskelijoiden yhteenkuuluvuuden tunnetta, toteaa Raumalla työskentelevä TYY:n opiskelijasihteeri Irene Niinikoski.