TVO:lle uusi ydinturvallisuusosaston johtaja

Teollisuuden Voima Oyj:n hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri (eMBA) Marjo Mustosen TVO:n ydinturvallisuusosaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Mustosen nimitys astui voimaan vuoden 2014 alusta alkaen.

Käyttöturvallisuustoimiston päällikön ja Olkiluoto 3:n ydinturvallisuuspäällikön tehtävistä ydinturvallisuusosaston johtoon siirtynyt Marjo Mustonen toimii jatkossa myös yhtiön turvallisuusyhtymän puheenjohtajana ja jatkaa OL3:n rakentamisesta vastaavana johtajana.

TVO:n toimitusjohtaja Jarmo Tanhua kiittelee etenkin Marjo Mustosen vankkaa kokemusta ydinturvallisuusalalta.

 - Ydinturvallisuus on meille kaiken toiminnan lähtökohta, ja Marjolle on kehittynyt erittäin kattava ja monipuolinen kokemus ydinturvallisuudesta aiemmissa vaativissa tehtävissä niin käyvien laitosyksiköiden kuin rakenteilla olevan OL3:nkin puolelta, Jarmo Tanhua sanoo.

Marjo Mustonen aloitti TVO:n palveluksessa vuonna 1993 reaktoriturvallisuusjaoksen turvallisuusinsinöörinä. Myöhemmin hän on toiminut myös OL3-projektin ydinturvallisuuskoordinaattorina, käyttövalmius- ja turvallisuusjaoksen päällikkönä, käyttöturvallisuustoimiston päällikkönä ja OL3-ydinturvallisuuspäällikkönä.