Tyksin synnytysosaston virtuaaliesittely menestyi kilpailussa

Tyksin synnytysosaston virtuaaliesittely voitti MARK Suomen markkinointiliiton Turun ryhmän järjestämässä Vuoden Mainos 2016 -kilpailussa sarjan Digitaalinen sisällöntuotanto. Virtuaaliesittelyn on toteuttanut Kaarinassa ja Helsingissä toimipaikkojaan pitävä viestintätoimisto Princeps Oy/360Mediatalo.

Tuomaristo kommentoi kilpailutyöstä, että se tarjoaa tarpeellista informaatiota tärkeässä elämän tilanteessa, on hyvin toteutettu, selkeä, informatiivinen, opastava ja luotettavaa tietoa antava.

− Virtuaalitekniikka tuo aivan uusia ulottuvuuksia digitaaliseen sisällöntuotantoon. 360 asteen kuvilla ja videoilla voidaan tarjota käytännöllisiä ja hyödyllisiä palveluja eri toimialoille. On hienoa, että uusi viestintäformaatti sai tunnustusta, sanoo Princeps Oy:n toimitusjohtaja Kirsti Helin.

Synnytysosaston virtuaaliesittely on ollut Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin verkkosivuilla lokakuusta 2016.

Tyksissä syntyy vuosittain yli 4 500 lasta. Virtuaaliympäristössä voi katsella ympärilleen synnytysosaston eri tiloissa, kuten tuloaulassa, synnytyshuoneessa, potilashuoneissa ja lastenhoitohuoneessa.

Palvelu on käytettävissä kännykällä, tabletilla ja tietokoneella verkossa osoitteessa http://360.vsshp.fi/tykssynnytysosasto/.