Työmatkalainen huolestui: onko Onnibus lopettamassa aamuvuoroa Raumalta Helsinkiin? Kysyimme

Aamukuuden vuoroa Raumalta Helsinkiin ei saa helmikuun loppupuolella enää varattua. Kysyimme bussiyhtiöltä, mistä on kyse.

Toimitukseen yhteyttä ottaneen lukijan mukaan varhaisaamun bussivuoroille Helsinkiin väkeä on riittänyt mukavasti. Kuva maanantaiaamun lähdöltä kuuden aikaan.

Säännöllisesti Raumalta Helsinkiin töiden merkeissä kulkeva lukija otti yhteyttä Länsi-Suomen toimitukseen huolestuttuaan siitä, ovatko bussiyhteydet lounaisrannikolta pääkaupungin suuntaan heikkenemässä.

Aamun ensimmäistä Onnibus.com -vuoroa Porista Rauman kautta Helsinkiin ei nimittäin saanut enää varattua helmikuun 20. päivästä lähtien yhtiön verkkosivuilla.

6.10 Raumalta lähtevä, ennen kahdeksaa Turussa pysähtyvä ja kymmeneksi Helsinkiin ehtivä bussivuoro on ollut monelle työmatkalaiselle tärkeä, ja väkeä on lukijan tuntuman mukaan vuoroille ihan mukavasti riittänytkin.

Muutoksen myötä aikaisin mahdollinen lähtö olisi vasta 6.50, ja vuoro kiertäisi Huittisten kautta. Helsinkiin pääsisi yhdeksitoista, Turkuun ei sillä vuorolla vielä lainkaan.

Onnibus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala, ollaanko varhaisaamun bussivuoroa lopettamassa helmikuussa?

– Ei. Kaikkia matkoja ei vain ole vielä julkaistu myyntiin, kun niihin liittyvä operatiivinen suunnittelu ja tarkistus on ollut kesken.

Muuttuuko vuoro siis jotenkin?

– Tämä kyseinen lähtö muuttuu niin, että se lähtee jatkossa liikkeelle Vaasasta asti, toisin kuin tähän mennessä se on lähtenyt liikkeelle vasta Porista alkaen. Sen vuoksi lähdön julkaisua myyntijärjestelmiin on meillä viivästetty.

Pysyykö aikataulu kuitenkin Porin ja Rauman osalta samana?

– Kyllä.

Milloin matkat sitten tulevat varattaviksi?

– Puuttuvat matkat on tarkoitus julkaista myyntiin vielä tämän viikon kuluessa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut