Työn vallankumous tulee - uudesta teknologiasta innostunut naiskolmikko järjestää tekniikkatapaamisia aamiaisen merkeissä

Sydämellä tätä tehdään. Aikaa on mennyt ja kahvia kulunut, mutta valtavasti on itsekin oppinut, kertovat Sini Gahmberg (vas), Melisa Haahtinen ja Mia Nikula. Kuva: Juha Sinisalo

Tätä juttua tehtäessä ei toimittajan monta kysymystä tarvinnut esittää. Naiskolmikko on niin innostunut asiastaan, että puhetta piisaa. Ihan asiasta, se on syytä heti kärkeen todeta.

Melisa Haahtinen, Mia Nikula ja Sini Gahmberg ovat hurahtaneet uuteen teknologiaan.

– Olemme käyneet kymmenissä tilaisuuksissa, joissa tosi kiinnostavaa uutta teknologiaa on esitelty. Usein se on mennyt hypetykseksi, jossa on vähän konkretiaa, Haahtinen kertoo.

– Kaikki sanovat, että voi tehdä mitä vaan. Mutta mitä? Olemme kaivanneet käytännön esimerkkejä, jotka innostavat lähtemään mukaan. Miksemme yhdessä tekisi Rauman seudusta kehittyvää digikeskusta, Gahmberg jatkaa.

Kolmikko päätti alkaa järjestää kaipaamiaan tilaisuuksia itse.

Syntyi Tech&Breakfast -konsepti, joka koostuu ennakkoon kuunneltavasta podcastista, aamiaisesta ja käytännön yrityskeisistä. Ensimmäinen tilaisuus on 18. syyskuuta.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.