Työvaatetalon Elina Viinikkala on Rauman vuoden nuori yrittäjä – uudet toimitilat käyttöön tammikuussa

Elina Viinikkala on johtanut yritystään jo yli kolme vuotta. Kasvua on tullut joka vuosi, ja pian on aika siirtyä uusiin toimitiloihin.

Rauman Yrittäjät valitsi vuoden nuoreksi yrittäjäksi Työvaatetalon kauppiaan Elina Viinikkalan. Viinikkala on johtanut yritystä jo yli kolme vuotta – hyvällä menestyksellä.

– Olemme joka vuosi tehneet pientä kasvua. Asiakaskeskeisyys on kasvattanut asiakasmääräämme. Liikkeessä asioi paljon yrityksiä Satakunnasta ja Varsinais-Suomenkin puolelta, Viinikkala kertoo.

Yrittäjän mukaan työvaateasiakkaat arvostavat kivijalkamyymälää ja sen asiakaspalvelukeskeisyyttä. Yhtenä salaisuutena Viinikkala pitää myös liikkeensä valikoiman kattavuutta.

– Meillä on kaikki keskeiset työvaate- ja -kenkämerkit toimistotöistä raksavaatteisiin.

Nummenkadulla sijaitsevat Workwear Nurmelalta perityt tilat ovat suuren valikoiman takia jääneet pieniksi, ja Työvaatetalo muuttaa uusiin tiloihin 4. tammikuuta ensi vuonna.

– Muutamme Junamiehenkadulle Värirauman viereen entisen Etolan tiloihin. Se on odotettu virstanpylväs, ja saamme melkein 500 neliötä lisää tilaa, Viinikkala kertoo.

Rauman Yrittäjiltä saamastaan tunnustuksesta yrittäjä on kiitollinen.

– Tuntuu hyvältä. Olen kiitollinen, että Rauman Yrittäjille, kuitenkin olemme tosi pieni yritys. Olen otettu siitä, että meidät on huomattu, Viinikkala sanoo.

Työvaatetalo työllistää juuri nyt Viinikkalan lisäksi yhden työntekijän. Yksi on äitiyslomalla, ja keväällä on Viinikkalan mukaan tulossa myös yksi uusi työntekijä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut