U:gin kaupungin varikolta varastettiin kaksi pakettiautoa – toinen löytyi hylättynä, toinen vielä kateissa

Uudenkaupungin kaupungin varikolta on anastettu kaksi pakettiautoa.

Varkaat olivat murtautuneet tiistai-iltana 7. elokuuta varikolle yhdeksän ja puoli kymmenen välillä ja ottaneet mukaansa autojen avaimia. Samana iltana hieman puolenyön jälkeen varikolta poistui kaksi kaupungin pakettiautoa. Tekijät olivat rikkoneet varikon portin ajamalla siitä läpi samasta paikasta käyttöönotetulla pyöräkuormaajalla.

Poliisille on selvinnyt, että autoilla on ajettu seuraavanlaista reittiä: Lepäistentie-Korssaarentie-Lyökintie-Pyhämaantie-Rantatie Uudenkaupungin suuntaan.

Toinen anastetuista autoista löytyi Kursilantien varresta hylättynä. Toinen taas on yhä kateissa, ja viimeinen havainto siitä on tehty Tyllikujalta sen ajettua tuloreittiä takaisin Uuteenkaupunkiin.

Kateissa olevasta pakettiautosta poliisi kaipaakin vinkkejä. Se on valkoinen Toyota Proace, jonka rekisteritunnus on TZM-286. Siinä on Uudenkaupungin tunnukset ovissa ja katolla varoitusvalopaneeli.

Havainnot kyseisistä autoista ja niihin liittyvistä henkilöistä voi ilmoittaa joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse Uudenkaupungin poliisipäivystyksen numeroon 0295 417 476.