U:gin poliisiaseman alueella rattijuopumuksia – festarialueella kirjattiin viisi sakkoa huumeiden käytöstä ja yksi rikosilmoitus pahoinpitelystä

Poliisilla on ollut useita tehtäviä Uudessakaupungissa viime viikon loppupuoliskon aikana.

Kuvituskuva.

Viime viikon loppupuolella Uudenkaupungin poliisiaseman alueella on otettu kiinni päihtyneitä autoilijoita, kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä ja määrätty sakkoja huumausaineen käyttörikoksista. Asiasta kertoo poliisi tiedotteessaan.

Päihtyneitä kuljettajia torstain ja sunnuntain välisenä aikana jäi kiinni kaikkiaan neljä. Kaikki rattijuopumukset olivat törkeitä, sillä puhallustulokset vaihtelivat 1,6:n ja 2,96:n promillen välillä.

Yhtä epäillyistä rattijuopoista epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja poliisia vastaan niskoittelusta. Hän ajoi huomattavaa ylinopeutta eikä noudattanut pysäytysmerkkiä.

Liikenteessä tavattiin myös yksi kortiton kuljettaja, ja yhden 17-vuotiaan kuljettajan ajokortti taas jäi poliisin haltuun huomattavan ylinopeuden vuoksi.

Lokalahdella Karjurockin festivaalialueen valvonnassa kirjattiin yhteensä viisi sakkoa huumausaineen käyttörikoksista. Lisäksi poliisin tietoon tuli tapahtuma-alueelta myös pahoinpitelytapaus, johon liittyi kolme henkilöä.

Alueelta tuotiin lisäksi muutamia juhlijoita poliisin suojiin päihtymyksen ja häiriökäyttäytymisen vuoksi. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut