U:gissa alkaa verkkokauppakoulutus tammikuussa

Maarit Fellman ja Sari Jokinen odottavat verkkokauppakoulutukseen paljon yrittäjiä. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuussa.

Intoo Koulutus aloittaa Uudessakaupungissa tammikuussa verkkokauppakoulutuksen, jonka laajuus ja sisältö on ainutlaatuinen Suomessa.

Kouluttamassa on verkkokaupan asiantuntijoita, ja koulutus toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen ammattiopisto Novidan kanssa. Samanlainen koulutus aloitettiin viimeksi Turussa marraskuussa eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet mukaan, vaikka paikkoja lisättiin.

Intoo Koulutus on toteuttanut koulutusta Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa, Forssassa, Helsingissä ja nyt toistamiseen Uudessakaupungissa. Sisällön ja aikataulun löydät yrityksen verkkosivuilta.

Verkkokauppa kasvaa jatkuvasti. Suomalainen verkkokauppa voi erikoistumalla pärjätä kansainvälisilläkin markkinoilla, mutta Maarit Fellmanin ja Sari Jokisen mukaan suomalaisia verkkokauppoja vaivaa rohkeuden puute.

Verkkokauppakoulutus antaa yrittäjälle osaamista verkkokaupan perustamisesta kaupan sisältöön, löydettävyyteen, markkinointiin ja talouden hallintaan. 

Verkkokauppiaan Yrittäjän ammattitutkinto on mahdollista rahoittaa oppisopimuksella, jolloin koulutus on yrittäjälle maksuton. Koulutukseen voi osallistua myös sivutoiminen yrittäjä.