Uotilan puukouluhankkeesta tulossa asukastilaisuus – rakentamisen on määrä alkaa ensi keväänä

Asukastilaisuus järjestetään syyskuun lopussa. Koulun lisäksi rakennuskokonaisuuteen kuuluvat päiväkoti, itsepalvelukirjasto ja liikuntatila.

| Päivitetty

Uotilan puukouluhankkeesta järjestetään asukastilaisuus launtaina 30.9. kello 10–12, tiedottaa Rauman kaupunki. Rauman Uotilaan ollaan rakentamassa uutta puukoulua ja -päiväkotia, ja kokonaisuuteen sisältyvät myös itsepalvelukirjasto ja liikuntatila.

Asukastilaisuus järjestetään Uotilan palloiluhallissa osoitteessa Sippolankuja 2. Tilaisuudessa käydään läpi hankkeen sisältöä ja suunnittelutilannetta. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaupungin tiedotteen mukaan maankäyttöinsinööri Ari-Pekka Asikainen on lisäksi paikalla kertomassa Uotilan asuinalueesta ja tonttitarjonnasta.

Uusi koulu, päiväkoti, liikuntahalli ja itsepalvelukirjasto rakennetaan entiselle yläkoulun ja lukion tontille, Uotilan vanhantien pohjoispuolelle. Kokonaisuuden pinta-ala on noin 6600 neliömetriä ja hankkeen kustannusarvio on 24,3 miljoonaa euroa. Rakentamisen on määrä alkaa keväällä 2024 ja kokonaisuuden käyttöönotto on suunniteltu joulukuulle 2025. 

Asukastilaisuuteen saapuvien tulee pysäköidä autot tulevan koulun tontille, joka sijaitsee Uotilan vanhantien varrella.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut