UraStartti-rekrytointitapahtuma kiinnostaa Rauman seudun yrityksiä

Raumalla ensi tiistaina seitsemättä kertaa järjestettävä UraStartti-rekrytointitapahtuma kiinnostaa alueen yrityksiä. Tänä vuonna messuille on tulossa nelisenkymmentä näytteilleasettajaa, mikä on 30 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

UraStartin tarkoituksena on toimia kohtaamispaikkana työnhakijoille, työnatajille ja koulutusorganisaatioille. Paikalle Kivikylä Areenalle odotetaan väkeä aina peruskouluikäisistä työtä hakeviin aikuisiin. Järjestäjätaho toivookin, että nuoret opiskelijat vierailisivat messuilla aamupäivällä ja aikuiset työnhakijat iltapäivällä.

Päivän ohjelma keskittyy tällä kertaa yrittäjyyden esittelyyn uravaihtoehtona. Messut antaa vinkkejä eri tavoista päätyä yrittäjäksi. Messupäivän aikana luvassa on myös näytteilleasettajien esittelyitä ja WinNovan työnäytöksiä. 

Yhdeksäsluokkalaisille järjestetään Urajahti -kilpailu, jossa nuoret kiertävät ryhmissä osastoilla etsien oikeita vastauksia visaisiin kysymyksiin. Näytteilleasettajat kilpailevat tapahtumassa paras ständi -tittelistä.

UraStartti-messujen järjestelyistä vastaa Rauman Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Marva Media Oy:n, Rauman kaupungin ja Rauman kauppakamarin kanssa. Messut järjestetään tiistaina 21.1. klo 9-15 Kivikylä Areenlla.