Useita peurakolareita Vakka-Suomessa

Sunnuntaipäivällä noin kello kahden aikaan tapahtui auton ja peuran törmäys Lokalahdentien ja Arvassalontien risteyksessä Uudessakaupungissa.
Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies oli ajamassa Lokalahden suuntaan, kun tielle juossut peura törmäsi auton vasempaan kylkeen.
Törmäyksen jälkeen peura jatkoi matkaansa läheiseen metsään.
Samana päivänä puoli yhdeksän aikaan tapahtui myös sorkkaeläimen ja auton yhteentörmäys, kun pakettiautoa kuljettanut kustavilaismies ajoi hirveä päin.
Hän oli ajamassa Uudenkaupungin suuntaan, kun vasemmalta puolelta tielle juossut hirvi törmäsi auton oikeaan etukulmaan. Hirvi kuoli törmäyksessä.
Auton oikea etukulma vaurioitui. Paikallinen metsästäjä nouti kuolleen eläimen pois paikalta.

Maanantai-aamuna puoli seitsemältä henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies törmäsi metsäkauriiseen Pyhämaantiellä.
Törmäyksen jälkeen eläin jatkoi matkaansa metsään. Autoon ei tullut vaurioita. Asiasta ilmoitettiin paikalliselle metsästysseuralle.
Reilua tuntia myöhemmin pelti kolisi Laitilassa valtatie 8:lla. Henkilöautoa kuljettanut raumalaisnainen ajoi Rauman suuntaan kun tielle juossut peura törmäsi auton oikeaan kylkeen.