Uudenkaupungin autotehtaalle rekrytoidaan 30 henkilöä

Lisähenkilöstöä tarvitaan muun muassa Mercedes Benzin A-sarjan valmistukseen. Kuva: Pekka Lehmuskallio / LS-Arkisto

Valmet Automotive on aloittanut rekrytointikampanjan 30 varastotyöntekijän palkkaamiseksi Uudenkaupungin autotehtaalle sisäisen logistiikan tarpeisiin.

Lisähenkilöstöä tarvitaan aluksi Mercedes Benzin A-sarjan ja jatkossa GLC-katumaasturin valmistukseen. Sisäisen logistiikan vastuulla on muun muassa auton valmistusosien toimittaminen hitsaamon ja kokoonpanon tuotantolinjoille.

- Sisälogistiikka on yksi keskeisistä toiminnoista niin kasvustrategiassamme kuin nykyisissä autoprojekteissamme. Panostamme sen toimivuuteen ja kehitykseen, ja siksi haemme nyt 30 varastotyöntekijää. Koska tarvitsemme lisähenkilöstöä nopeasti, aloitamme haastattelut ja valinnat välittömästi, kertoo Valmet Automotiven HR-asiantuntija Mari Pajunen.

Hakuaika päättyy 11. syyskuuta. Koulutus tehtävään kestää neljä viikkoa. Hyväksytysti suoritetun työvoimakoulutuksen jälkeen työhön valitut saavat vakituisen työn autotehtaalla.

Nyt alkaneen kampanjan myötä Valmet Automotive on kuluneen vuoden aikana rekrytoinut yli 100 henkilöä Uudenkaupungin autotehtaalle eri tehtäviin.