Uudenkaupungin teematorilla pääroolissa ovat naiset

Teematorien aikaan Uudenkaupungin torilla riittää vipinää.

Uudenkaupungin torilla vietetään lauantaina kello 9–14 Flikkatte-toria, joka on jo kymmenes kesäkauden neljästätoista teematorista. Flikkatte-torilla pääosassa ovat tietysti flikat, eli naiset ja toriohjelma koostuu monenlaisesta tekemisestä ja näkemisestä.

Toripäivän ohjelmallinen osuus alkaa kello 10 jälkeen, kun Trubaduuri Mikko Itäranta soittaa sulosäkeitä torilla vieraileville flikoille aina puolillepäiville saakka. Puoliltapäivin torilavalla on luvassa muotinäytös.

Uusikaupunki-piste ja vekaraparkki löytyvät tuttuun tapaan torikahvilan viereltä, jossa torikoordinaattori palvelee torikansaa esitteiden ja opastuksen kera.

Uki-pisteen luona voit myös levähtää aurinkotuoleissa ja vaikka nauttia torikahvilan maukkaista antimista. Vekaraparkissa perheen pienimmille riittää ajanvietettä muun muassa mölkyn, väritystehtävien ja pallomeren parissa.

Tul toril -teematorit jatkuvat 15.8., jolloin teemana on Ryjätori. Silloin eri alojen yrittäjät, yhdistysten ja yhteisöjen jäsenet, harrastajat ja aktiivit ovat tervetulleita esittelemään palveluitaan ja myymään tuotteitaan teematoreille.