Uudenkaupungin Tul toril -teematapahtumia vietetään poikkeuksellisesti vain viitenä kertana

Teematoreilla on paljon ohjelmaa koko perheelle.

Uusikaupunki toteuttaa tänä vuonna typistetyn viiden Tul toril -teemasarjan. Monet tutut ja hyväksi havaitut toriteemat viettävät välivuotta poikkeuksellisen kevään vuoksi.

Teemasarja käynnistyy heti ensimmäisenä elokuun lauantaina Kulttuuritorilla ja sen jälkeen ovat vuorossa Laulutori, Kierrätystori ja Nuorisotori. Elokuun viimeisenä lauantaina päätetään torit Venetsialaisteemaan. Vaikka kauppatori herää eloon kilpaa auringon kanssa jo aamuvarhaisella, niin torien tapahtuma-aika ajoittuu yhdeksän ja yhden välille.

Musiikki on tänä vuonna torien ohjelmissa isossa osassa. Torilavalla nähdään muun muassa Duo Iiris & Päivi ja Laula kanssain -yhteislaulumatinea, jossa laulattajana ja seremoniamestarina televisiostakin tuttu kapellimestari ja pianisti Jari Puhakka. Nuorisotoria tähdittää suosikkitubettaja Jaakko Parkkali.

Teematorit kauppatorilla: 1.8. Kulttuuritori, 8.8. Laulutori, 15.8. Kierrätystori, 22.8. Nuorisotori ja 29.8. Venetsialaiset. Torit aukeavat kello 9 ja tapahtumat päättyvät kello 13.