Uudenkaupungin Tul toril -teematapahtumia vietetään poikkeuksellisesti vain viitenä kertana

Elokuun aikana vietetään viittä erilaista teematoria.

Uusikaupunki toteuttaa tänä vuonna typistetyn viiden Tul toril -teemasarjan. Monet tutut ja hyväksi havaitut toriteemat viettävät välivuotta poikkeuksellisen kevään vuoksi.

Teemasarja käynnistyy heti ensimmäisenä elokuun lauantaina Kulttuuritorilla ja sen jälkeen ovat vuorossa Laulutori, Kierrätystori ja Nuorisotori. Elokuun viimeisenä lauantaina päätetään torit Venetsialaisteemaan. Vaikka kauppatori herää eloon kilpaa auringon kanssa jo aamuvarhaisella, niin torien tapahtuma-aika ajoittuu yhdeksän ja yhden välille.

Musiikki on tänä vuonna torien ohjelmissa isossa osassa. Torilavalla nähdään muun muassa Duo Iiris & Päivi ja Laula kanssain -yhteislaulumatinea, jossa laulattajana ja seremoniamestarina televisiostakin tuttu kapellimestari ja pianisti Jari Puhakka. Nuorisotoria tähdittää suosikkitubettaja Jaakko Parkkali.

Teematorit kauppatorilla: 1.8. Kulttuuritori, 8.8. Laulutori, 15.8. Kierrätystori, 22.8. Nuorisotori ja 29.8. Venetsialaiset. Torit aukeavat kello 9 ja tapahtumat päättyvät kello 13.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut