Uudessakaupungissa ammuskeltiin kuula-aseella autojen ikkunoita ja bussipysäkkien laseja rikki – poliisi sai tekijän kiinni

Kuvituskuva: LS-arkisto

Lounais-Suomen poliisi pyysi alkuviikosta havaintoja ja tietoja Uudenkaupungin keskustassa ja Kalannissa rikotuista auton ikkunoista ja bussipysäkkien lasituksista. Epäilty tekijä on nyt saatu kiinni, ja hän on tunnustanut tekonsa.

Viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Uudenkaupungin keskusta-alueella ja Kalannin taajamassa rikottiin useiden autojen ikkunoita ja bussipysäkkien laseja.

Teoista epäiltynä on parikymppinen mies, joka on kuulusteluissa myöntänyt tekonsa. Poliisin tiedossa on yhteensä kymmenen rikottua auton ikkunaa ja kaksi bussipysäkin lasia, mutta vahingonteon kohteita voi olla mahdollisesi vielä lisää.

Poliisi kehottaakin nyt niitä asianosaisia, jotka eivät vielä ole olleet yhteydessä poliisiin, ilmoittautumaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Epäilty käytti lasien hajottamisessa kaasutoimista kuula-asetta, joka ei ole luvanvarainen. Asiaa tutkitaan vahingontekorikoksina. Esitutkinnan valmistuttua asia lähetetään syyteharkintaan.

Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä, joiden avulla se pääsi tekijän jäljille.