Uudistunut Muumipeikko ja pyrstötähti elokuvateattereissa tänään perjantaina – elokuvan tunnuskappaleen laulaa Suvi Teräsniska

Rakastettu muumiklassikko Muumipeikko ja pyrstötähti palaa uudistettuna valkokankaalle tänään. Katso alta traileri, jossa elokuvan uuden tunnuskappaleen laulaa Suvi Teräsniska.

Uudistunut Muumipeikko ja pyrstötähti elokuvateattereissa tänään perjantaina – katso traileri, jossa elokuvan tunnuskappaleen laulaa Suvi Teräsniska.

Koko perheen elokuvaklassikko Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuva palaa valkokankaalle äänimaailmaltaan kokonaan uudistettuna perjantaina 15.9.

Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvan uuden musiikin ovat säveltäneet Leri Leskinen ja Jukka Immonen.

Elokuvaan on tehty myös kaksi laulua, Rakkaus ja ystävyys sekä Tuuthan sä viel takaisin?, jotka Leskinen ja Immonen ovat säveltäneet yhdessä Paula Vesalan kanssa. Vesala on myös sanoittanut kappaleet.

Suvi Teräsniskan esittämää Rakkaus ja ystävyys -kappaletta kuullaan myös elokuvan trailerissa.

– Muumit ovat olleet sydäntäni lähellä jo pienestä asti. Lapsena kirjoitin Tove Janssonille kirjeenkin, johon hän vastasi ja lähetti minulle postimerkkejä ja kiiltokuvia, Paula Vesala kertoo elokuvan tiedotteella..

Elokuvan on tuottanut alkuperäisen Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvan (1992) luojan, taiteellisen johtajan ja tuottajan Dennis Livsonin poika Tim Livson.