Uusi, turvallisempi liittymä Susivuoreen käyttöön torstaina

Marva Median torin konttorin tilausmyynti, asiakaspalvelu sekä jakelutoiminnot on siirretty kokonaisuudessaan Susivuoreen Susivuorentie 2:een. Marva Median toimitusjohtaja Reima Nummisen mukaan keskittämiseen oli kolme keskeistä syytä.

– Liiketoimintamme on sellaista, ettei varsinaista myymälätilaa tarvita. Tilattavaa sanomalehteä kaupataan lähinnä sähköisten- ja printtikampanjoiden avulla sekä puhelinmyynnillä. Ilmoitus- ja mainosmarkkinointi Länsi-Suomeen, Raumalaiseen ja Internettiin tapahtuu yleensä asiakkaiden luona.

Nummisen mukaan toimintojen saaminen saman katon alle lisää synergiaetuja.

– Kun henkilökunta on saman katon alla, on yhteistyö saumatonta.

Susivuoreen on hänen mukaansa helppo tulla ja asiakkaille on riittävästi parkkitilaa.

– Näkisin, että kaupunki on koko ajan levittäytymässä pohjoiseen päin. Tästä todisteena on esimerkiksi Pohjoiskehän rakentaminen.

Toimintojen keskittämisen myötä myös Susivuoren liikennejärjestelyjä uudistettiin. Uusi liittymä johdattaa asiakkaat aivan asiakaspalvelutilojen läheisyyteen. Nummisen mukaan osoite pysyy entisellään.

– Tällä hetkellä osoite on edelleen Susivuorentie 2. Oman tien myötä teimme tänne tulosta helppoa ja turvallisempaa. Vanha liittymä jää nyt Satatuotteeseen tulevan raskaan liikenteen käyttöön.

Liittymämuutoksen lisäksi alueen yleisilmettä on ehostettu myös muutamalla muulla muutoksella.

– Asiakaspaikoitusalueita järjesteltiin vastaamaan uutta liittymää. Sen lisäksi Isometsäntien ja Susivuoren väliin jäävää metsikköä maisemoitiin.