"Uutta kasitietä" Eurajoen kohdalla juhlistetaan avajaisissa – "Turvallisuus- ja sujuvuushyödyt saadaan käyttöön jo tulevana talvena"

Avajaisseminaaria vietetään Vuojoen kartanolla.

Väylävirasto järjestää tänään Vuojoen kartanossa Eurajoella avajaisseminaarin juhlistaakseen paranneltua valtatie 8:aa Eurajoen kohdalla. Seminaari alkoi maanantaina yhden aikaan iltapäivällä.

Seminaarin avasi Väyläviraston pääjohtaja Kari Wihlman. Tilaisuudessa puhuvat lisäksi valtiosihteeri Pilvi Torsti liikenne- ja viestintäministeriöstä, liikenne- ja infrastruktuurialueen johtaja Tuovi Päiviö Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta, Posivan toimitusjohtaja Janne Mokka sekä Destian toimitusjohtaja Tero Kiviniemi.

– Valtatie 8 parantaminen Eurajoen keskustan kohdalla on Eurajoen kunnan ja Väyläviraston yhteisrahoitteinen hanke. Sen tavoitteena on ollut parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta Eurajoen keskustan kohdalla sekä tukea kunnan kehittymisedellytyksiä, sanoo pääjohtaja Kari Wihlman puheessaan.

– Kuten monet muutkin Väyläviraston hankkeet, tämäkin hanke sujui hyvin: se valmistuu viimeistenkin töiden osalta aikataulussa, budjetti alittaen ja sen tuomat turvallisuus- ja sujuvuushyödyt saadaan käyttöön jo tulevana talvena, Wihlman jatkaa.

Myös Länsi-Suomi seuraa tilaisuutta paikan päällä. Laajempi artikkeli aiheesta on luvassa myöhemmin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut