Uutta tietoa Rauman kauppakeskuksesta: tällä tietoa liikevalikoimaan ei ole tulossa yhtään vaatekauppaa, ja Keskoa voisi kiinnostaa ruokakauppa – näin rakentaminen voisi edetä

Rauman keskustassa tyhjänä ammottaa puretun Tarvontorin tontti, jolle     tuleva kauppakeskus aiotaan rakentaa. Projektia vetävän yhtiön mukaan parhaassa tapauksessa töihin voitaisiin päästä loppusyksystä. Tontin ohi kävellyt Ilkka Kontto toivoo, että      rakennusprojekti saataisiin alkuun. Samalla hän ymmärtää, että talous ratkaisee.
Rauman keskustassa tyhjänä ammottaa puretun Tarvontorin tontti, jolle tuleva kauppakeskus aiotaan rakentaa. Projektia vetävän yhtiön mukaan parhaassa tapauksessa töihin voitaisiin päästä loppusyksystä. Tontin ohi kävellyt Ilkka Kontto toivoo, että rakennusprojekti saataisiin alkuun. Samalla hän ymmärtää, että talous ratkaisee. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalle suunnitellun kauppakeskuksen vuokralaisneuvottelut ovat edenneet ja yhä käynnissä. Matkan varrella suunnitelmia on kuitenkin jouduttu muuttamaan muun muassa sen osalta, millaisia yrityksiä ja toimijoita kauppakeskukseen haetaan. Asiasta kertoo Länsi-Suomen haastattelema Matti Lähteenmäki Reale Oy:stä. Reale on kauppakeskushankkeen takaa löytyvä turkulainen konserniyhtiö.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kommentti: "Eihän se sitten ole mikään kauppakeskus", parahti 13-vuotias kuullessaan ettei Rauman keskukseen tule välttämättä yhtään vaatekauppaa – mitä keskus tarjoaisi nuorille?