Vaaka Partners ostaa Sataservicen

Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partners ostaa enemmistöosuuden kunnossapidon palveluja tarjoavasta Sataservicestä. Omistusjärjestely tarjoaa Sataservicelle mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa Suomessa ja kasvaa merkittäväksi toimijaksi myös Pohjoismaissa.

Sataservice on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja siitä on tullut merkittävä toimija Suomen kunnossapitoalalle.

-  Sataservicellä on voimakas halu kehittää yrityksen toimintaa ja laajentaa sitä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Vaaka Partnersin aktiivinen omistajuus ja heidän tapansa toimia vakuuttivat meidät siitä, että yritysjärjestelyn myötä voimme yhteisvoimin nopeuttaa kasvustrategiamme etenemistä ja toteuttaa sitä yhdessä asiakkaidemme kanssa, toteaa Sataservicen toimitusjohtaja Tuomas Kaitila.

Omistusjärjestelyn myötä Vaaka Partnersista tulee Sataservicen enemmistöomistaja. Sataservicen perustajat Tuomas Kaitila ja Sami Yski jatkavat yrityksen palveluksessa ja merkittävinä omistajina.

Sataservice on teollisuuden kunnossapidon palveluja tarjoava yritys, joka on keskittynyt elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapitosopimuksiin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2013 oli 29 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 200 henkilöä.

Sataservice on perustettu vuonna 2003 Raumalla.