Vain elämää -juhlakauden tähdet nähdään odotetussa yhteiskonsertissa Hartwall Arenalla

Vain elämää on viihdyttänyt suomalaisia jo kymmenen kauden ajan. Kuva: Petri Aho

Syksyn Vain elämää -juhlakauden tähtiartistit nousevat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa lauantaina 28.12.2019.

Vain elämää live -show’ssa esiintyvät Antti Tuisku, Erin, Lauri Tähkä, Vesala, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Samu Haber. Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri Leskinen Orchestra.

Luvassa on ohjelmasta tuttuja kappaleita sekä koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain elämää -ohjelman kymmenes kausi. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden lista on täyttynyt Vain elämää -biiseistä kuten Lauri Tähkän Blaablaa (en kuule sanaakaan), Antti Tuiskun Joku raja, VilleGallen Pikkuveli, Erinin Mä hiihdän ja Vesalan Nyt kommentoin.

Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat olleet menestyksekkäitä: Antti Tuiskun päivä tavoitti ensimmäisen viikonlopun aikana peräti 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia.

Ensimmäisten neljän jakson kappaleet julkaistaan 27. syyskuuta albumilla Vain alämää Kausi 10 – Ensimmäinen kattaus. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. lokakuuta.

Vain elämää live -konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 25.9. klo 9 Ticketmasterissa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Vesa-Matti Loiri joutui sairaalaan ennen ja jälkeen Vain elämää -kuvausten ja on ollut viidesti lähellä kuolla – Kokosimme taiteilijan elämän 7 tärkeintä roolia

Antti Tuisku avoimena Vain elämää -sarjan ensimmäisessä artistipäivässä: ”Oli tosi lähellä, että musta olisi tullut isä”

Varo biisipaljastuksia! Tältä elokuussa alkava Vain elämää -juhlakausi näyttää