Vain kaksi tarjokasta Karin kampukselle – tämä firma vastaa jatkossa aterioista, siivouksista, kahvilasta ja lipunmyynnistä

Halvin palveluntuottaja valittiin. Myös seurojen oma kioskimyynti on sallittua.

Rauma sai valtionapuja kampuksen liikuntahallia ja uimahallia varten.

Karin kampuksen ateriat, siivoukset, lipunmyynnit ynnä muut hoitaa ISS Palvelut Oy. Valinnan teki kaupunginhallitus tarjouskilpailun jälkeen.

Valittu palveluntuottaja vastaa kampuksen kouluruuista, puhtaanapidosta, kahvilasta, lipunmyynnistä sekä tapahtumien tarjoiluista.

Tarjouskilpailussa oli mukana vain kaksi tarjousta. ISS Palvelut Oy:n lisäksi tarjouksen jätti RTK-Palvelu Oy.

Hinta oli halvin

Palveluntuottajan valintaperusteena oli halvin hinta. ISS Palvelut Oy:n vertailuhinta oli 6,8 miljoonaa euroa ja RTK-Palvelu Oy:n 9,2 miljoonaa euroa.

Sopimuskauden pituus on neljä vuotta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Valitulla palveluntuottajalla on yksinoikeus käyttää kampuksen keittiö- ja kahvilatiloja. Rauman kaupungin kampuksella tapahtuvat tapahtumatarjoilut tilataan jatkossa ISS Palvelut Oy:ltä.

Seurojen myynti käy

Kampuksella voi tuottaa tapahtumien tarjoiluita myös ulkopuolisen tapahtumajärjestäjän valitsema tarjoilutuottaja.

Urheiluseurat ja muut yleishyödylliset toimijat voivat niin ikään järjestää tapahtumien ja turnausten aikana omaa kioski- ja buffet-toimintaa varainhankintaansa varten.

Karin kampukseen kuuluvat liikuntahalli, uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja teatterikoulut, musiikkiopisto ja nuorison kokoontumistila.

Rahaa saamatta

Kampus otetaan käyttöön vuoden 2024 elokuussa. Kampuksen kustannusarvio on noin 75,4 miljoonaa euroa.

Raumalla on vielä saamatta 240 000 euron edestä hankkeelle osoitettua valtionrahaa, koska urakka on venynyt aiemmin arvioidusta aikataulusta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yhteensä 1,2 miljoonaa euroa uuden uimahallin ja liikuntahallin rakentamiseen. Loppuerän Rauma saa, kun hanke on valmistunut.

Rauma on kertaalleen hakenut valtionavustuksen käyttöajan jatkamista. Aikaa on kuluvan vuoden loppuun. Kampus on kuitenkin merkittävästi, noin 12 viikkoa, myöhässä sisätilojensa osalta erityisesti sähköurakoitsijan huomattavien aikatauluviiveiden vuoksi.

Kaupunginhallitus päätti, että se pyytää valtionavustuksen jatkamista ensi vuoden maaliskuun loppuun saakka.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut