Vakka-Suomea tuodaan messuilla tutuksi eri vinkkeleistä

Ukipolis järjestää yhteistyökumppaneineen lauantaina 4. helmikuuta Uudenkaupungin Pohitullin palloiluhalliin Tuu #messiin -tapahtuman kello 10–15.

Tarkoitus on esitellä Vakka-Suomen työpaikkoja, asumista, palveluita, harrastuksia ja elämää.

– Ajatus messuista lähti Uudenkaupungin autotehtaan, Valmet Automotiven mittavista rekrytointiuutisista. Muillakin alueen yrityksillä tulee lähiaikoina olemaan vastaavia tarpeita ja halusimme tarjota tätä, sekä paljon muuta Vakka-Suomessa elämiseen liittyvää informaatiota yhdellä kertaa, kertoo Raimo Rantanen Ukipoliksesta.

Varsinais-Suomen TE-toimisto järjestää maksuttomia linja-autokuljetuksia tapahtumaan Turun ja Salon seudulta, Porin ja Rauman suunnalta sekä Tampereelta.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Perheen pienimmille on toiminnallinen lapsiparkki.

Kuluttajaliiton johtava lakimies Tuula Sario kertoi vuokrauksesta 26 vuoden kokemuksella ja suorasanaisesti. Hän kehotti välttämään suullisia sopimuksia sekä varmistamaan, että kaikki on yksiselitteistä. Kuvassa myös Alueen työpaikkakehityksestä hyvään kierteeseen -hankkeesta Sonja Stenman.

Maanantaina kulttuurikeskus Crusellissa sen sijaan pidettiin vuokra-asuntoilta, joka oli suunnattu erityisesti yksityisille asunnonomistajille. Paikalle ilmestyi paljon kiinnostuneita, joille kerrottiin vuokranantajan oikeuksista ja velvollisuuksista.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.