Vakka-Suomen Puhelin osti turkulaisen Plan 4 IT:n liiketoiminnan

Liiketoimintakaupan myötä Plan 4 IT:n henkilöstö siirtyy VSP:n palvelukseen.

Vakka-Suomen Puhelin (VSP) on ostanut Plan 4 IT:n liiketoiminnan, kertoo VSP tiedotteessaan. 

Plan 4 IT Oy on vuonna 2002 perustettu, Turun talousalueella toimiva IT-alan asiantuntijayhtiö. Yhtiön liikevaihto on reilut 0,5 miljoonaa euroa ja se työllistää kolme henkilöä.

Liiketoimintakaupan myötä Plan 4 IT:n henkilöstö siirtyy VSP:n palvelukseen. Plan 4 IT:n tuote- ja palvelutarjoama on pääosin sama kuin VSP:lläkin. VSP ja Plan 4 IT ovat tehneet yhteistyötä jo ennen liiketoimintakauppaa yhteisten asiakkuuksien kautta.

- Liiketoimintakaupan myötä saamme riveihimme lisää kokeneita teknologiaosaajia ja samalla hyvää jalansijaa erityisesti Turun markkinassa. Epäorgaanisen kasvun lisäksi tavoitteemme on tämän liiketoimintakaupan myötä saavuttaa myös vuosittaista orgaanista kasvua, taustoittaa kauppaa VSP:n liiketoimintajohtaja Julle Rintala tiedotteessa. 

Plan 4 IT:n perustaja ja omistaja Petri Tuomisto siirtyy yrittäjän roolista asiantuntijaksi VSP:n palvelukseen.

- Pitkä yhteistyö VSP:n kanssa teki vaikutuksen, joten päätös liiketoimintakaupasta oli lopulta helppo. Olen iloinen, että Plan 4 IT:n toiminta jatkuu vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on erittäin asiakaslähtöinen yrityskulttuuri, kattavat palvelut kaiken kokoisille yrityksille, todennetusti laadukkaat toimintamallit sekä erinomaiset voimavarat IT-palvelujen jatkuvaan kehittämiseen, IT-palvelupäällikkönä VSP:ssä aloittava Petri Tuomisto kertoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan liiketoimintakaupalla ei ole vaikutuksia Plan 4 IT:n asiakkaiden nykyisiin palveluihin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut