Valmet Automotive käynnistää 1000 henkilön rekrytoinnin

Kuva: Valmet Automotive

Valmet Automotive käynnistää tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytoinnin. Rekrytoinnilla haetaan henkilöstöä sekä Uuteenkaupunkiin että Saloon ja sekä auton- että akunvalmistuksen tarpeisiin.

Rekrytointien taustalla on autojen ja akkujen tilausmäärien voimakas ja nopea kasvu.

Rekrytoinnilla täydennetään henkilöstöä Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksessa sekä Salon akunvalmistuksessa. Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksen rekrytointitarve on 700 henkilöä ja Salon tarve akunvalmistukseen ja tukitoimintoihin on 300 henkilöä. Valmet Automotive hakee henkilöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Haku sekä auton- että akunrakentajan tehtäviin tapahtuu Valmet Automotiven verkkosivujen kautta osoitteessa www.valmet-automotive.com. Valmet Automotive kouluttaa kaikki henkilöt tehtäviinsä.

Lisää aiheesta

Akkutehtaalle toinenkin asiakassopimus "merkittävän toimijan" kanssa

Vain tilaajille Autotehtaan hakijoilla nyt enemmän työkokemusta – henkilöstöjohtajan mukaan tarvittavat 400 uutta työntekijää löytyvät yllättävän helposti

Vain tilaajille Yli 3000 työntekijän autotehtaalla ei ole havaittu yhtään töissä levinnyttä koronatartuntaa – miten tässä on onnistuttu?

Valmet Automotive laajentaa Uudenkaupungin autotehdasta akkutehtaalla – 200 henkilön työllistävä vaikutus

Vain tilaajille Autotehtaan rekrykampanjassa "pirunmoinen vauhti" – Valmet Automotive haluaa palkata 400 uutta tuotannon työntekijää seitsemässä viikossa