Valmet Automotive rekrytoi jälleen 300 autonrakentajaa

Valmet Automotive on käynnistänyt tänään Uudenkaupungin autotehtaalla rekrytointikampanjan, jonka tarkoituksena on työllistää syksyn aikana 300 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen.

– Nyt käynnistetyllä kampanjalla pyrimme saamaan noin puolet tästä määrästä, myöhemmin syksyllä tulemme kampanjoimaan uudelleen, Valmet Automotiven HR-asiantuntija Tomi Salo kertoo.

Valmet Automotive on lisännyt autonrakentajien määrää tasaisesti, ja uusimmassakin rekrytointikampanjassa on kyse suunnitellusta tuotantomäärien nostosta. Haku on käynnissä heinäkuun 6. päivään asti.

– Työntekijöiden palkkaaminen on mahdollistanut muun muassa sen, että pystyimme siirtymään toukokuussa tuotannossa kahteen vuoroon, Salo kertoo.

Käynnistyneen rekrytointikampanjan tavoitteena on herätellä etenkin raumalaisia työnhakijoita.

Rauman seutu on ollut edellisissä rekrytoinneissa alueiden kärkikolmikossa, mutta autotehtaalla uskotaan, että potentiaalisia työnhakijoita olisi seudulla enemmänkin.

– Mielestämme Uudenkaupungin autotehdas kuuluu Rauman työssäkäyntialueeseen ja siellä on tarpeisiimme osaavaa työvoimaa. Tarkoituksenamme on järjestää Raumalla ensi viikolla infotilaisuus autotehtaan avoimista työpaikoista, Salo kertoo.