Valtatie 8:n suurremontista Eurajoella järjestetään asukastilaisuus etäyhteyksin

Tämä risteys Eurajoen keskustassa saa Eurajoen ohitushankkeen myötä kyytiä, kun alueelle rakennetaan muun muassa 4,5 kilometriä uutta valtatietä ja kaksi eritasoliittymää. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Väylävirasto ja Eurajoen kunta kutsuvat asukkaita kuulemaan valtatie 8:n niin sanotusta Eurajoen ohitushankkeesta. Kaikille avoimessa asukastilaisuudessa esitellään hanketta ja sen vaikutuksia.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 5. toukokuuta klo 17–18.30, ja siihen voi osallistua Facebookissa sivulla "Vt 8 Turku - Pori". Lisäksi tapahtuma tulee olemaan nähtävillä jälkikäteen Väyläviraston verkkosivuilla osoitteessa vayla.fi/eurajoki.

Tilaisuudessa hanketta esittelevät projektipäällikkö Kari Partiainen Väylävirastosta sekä pääsuunnittelija Ville Suntio Destia Oy:stä. Lisäksi Eurajoen kunnanjohtaja Vesa Lakaniemellä on puheenvuoro.

Yleisö voi tilaisuuden aikana esittää kirjallisia kysymyksiä. Niitä voi lähettää myös ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen turkupori@ahjocomms.fi.

Eurajoen ohitushanke on Väyläviraston mukaan "kokonaisuus eri rakennustoimenpiteitä, joilla pyritään selkeyttämään liikennettä kyseisellä alueella" eli Eurajoen keskustan ja valtatie 8:n risteämäkohdassa.

Hankkeen kokonaisbudjetti on 20 miljoonaa euroa, ja rakennustyöt päässevät alkamaan jo kesäkuussa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Nelikaistaisen kasitien suunnittelu käynnistyi – "merkittävä signaali seutukunnalle"

Kasitien suunnittelu Eurajoen keskustan kohdalta alkaa välittömästi – lapiot lyödään maahan jo kesällä

Vain tilaajille Eurajoki varautuu kasitien remonttiin ja liikuntahalliin