Vanha-Lahden tontteihin voi tutustua viikonloppuisin maastossa kävellen

Omakotitonttien rajanurkat on merkitty maastoon punapäisillä puupaaluilla. Jokaisella tontilla on kyltti, josta ilmenee kortteli- ja tonttinumero. Kuva: arkisto/Pekka Lehmuskallio

Rauman kaupunki on asettanut haettavaksi 31 uutta omakotitonttia Vanha-Lahden alueelta 1.11. alkaen. Tontteihin on mahdollisuus tutustua paikan päällä viikonloppuisin marras-joulukuussa. Alueella liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla.

– Liikkumisessa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, sillä alue on vaikeakulkuinen. Mikäli tontteihin tutustuminen ei onnistu viikonloppuisin, vierailusta tulee sopia kaupungin katutoimen kanssa. Alueella käydessä autot tulee pysäköidä esimerkiksi Nurmentien työmaavarikon pihaan, sanoo maanmittausinsinööri Ari-Pekka Asikainen.

Omakotitonttien rajanurkat on merkitty maastoon punapäisillä puupaaluilla. Jokaisella tontilla on kyltti, josta ilmenee kortteli- ja tonttinumero. Tonttirajojen hahmottamisessa voi käyttää apuna Rauman kaupungin opaskarttapalvelua, joka tukee gps-paikannusta. 

Vanha-Lahden haettavissa olevat omakotitontit löytyvät Rauman kaupungin tontti- ja toimitilarekisteristä.