Vanha Opisto täyttyi keväisistä kukkakoristeista

Outi Impola (vas.), Anna Huhtakallio ja Outi Alakulju opiskelevat Kokemäellä floristeiksi. He valmistivat Kevätkarkeloihin erilaisia kukkakoristeita, joista tapahtumassa kävijät saivat hyviä ideoita omiin toteutuksiinsa.
Outi Impola (vas.), Anna Huhtakallio ja Outi Alakulju opiskelevat Kokemäellä floristeiksi. He valmistivat Kevätkarkeloihin erilaisia kukkakoristeita, joista tapahtumassa kävijät saivat hyviä ideoita omiin toteutuksiinsa. Kuva: Elina Helkelä

Rauman Puutarhayhdistyksen ja SASKY:n Kokemäen toimipisteen floristiopiskelijoiden ensimmäistä kertaa järjestämät Kevätkarkelot oli menestys.

Opiskelijoiden tekemiä keväisiä koristeita ja kukkasidontatöitä kävi Vanhalla Opistolla ihailemassa iso joukko raumalaisia, joten tapahtuma saanee jatkoa ensi keväänä.

– Kävijöitä on ollut paljon, mikä tietysti ilahduttaa meitä järjestäjiä. Myös Pop up -virpomisvitsatyöpaja kiinnosti, ja siellä onkin valmistunut useita virpomisvitsoja, juuri sopivasti palmusunnuntaita varten, florististen aineiden opettaja Anne Halminen kertoi.

Ansa Kaukkila valmisti työpajassa virpomisvitsan palmusunnuntain virpomista varten. Työ oli hänelle tuttua puuhaa, sillä hän on valmistanut vitsoja aiemminkin.
Ansa Kaukkila valmisti työpajassa virpomisvitsan palmusunnuntain virpomista varten. Työ oli hänelle tuttua puuhaa, sillä hän on valmistanut vitsoja aiemminkin. Kuva: Elina Helkelä

Kevätkarkeloihin osallistui neljä SASKY:n Kokemäen toimipisteen raumalaista florstiopiskelijaa, joiden valmistamissa koristeissa yhdistyivät luonnonmateriaalit sekä keväiset sipulikukat.

Puutarhayhdistyksen jäsenet puolestaan pyörittivät virpomistyöpajaa ja buffettia.