Vanhan Rauman kolopolulla saattaa tavata haaveilevan hauvaneidin tai kurnuttavan kuninkaan

Raumalaisen musiikkipedagogi, muusikko ja näyttelijä Venla Walleniuksen käsikirjoittama ja näyttelemä seitsemän ”kolon” kokonaisuus on osa kamarimusiikkifestivaali Rauma Festivoa.

Koko perheelle suunnattu Vanhan Rauman kolopolku -kierros on osa kamarimusiikkifestivaali Festivoa, joka järjestetään Raumalla 3.–7. elokuuta.

Kolopolku-kierroksen on käsikirjoittanut raumalainen musiikkipedagogi, muusikko ja näyttelijä Venla Wallenius, joka myös näyttelee kierroksella. 

Kolopolulla etsitään kartan avulla puhelimella skannattavia QR-koodeja, joiden takaa paljastuu Vanhassa Raumassa asustavien erilaisten eläimien tervehdyksiä: lauluja, tansseja, runoja ja leikkejä.

Yksi koloista on tuotettu yhdessä raumalaisen Lönnströmin taidemuseon kanssa.

Siinä jo aiemmin Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseon sisällöissä seikkaillut Kotihiiri (Venla Wallenius) kohtaa Molli-Kissan (Rauma Festivon taiteellinen johtaja Siljamari Heikinheimo), joka rohkaistuu harkitsemaan retkeä Raumalle.

Kaverukset kohtaavat myös tosielämässä koko perheen laulu- ja leikkituokiossa Rauman kauppatorilla keskiviikkona 4.8. kello 10. Molli-Kissa esiintyy toisen hiiriystävänsä kanssa Leikki-konsertissa Posellissa lauantaina 7.8. kello 10.30.

Kolopolun kartta on ladattavissa Rauma Festivon verkkosivuilta, ja se löytyy myös ympäri Raumaa jaossa olevasta festivaalin käsiohjelmakirjasta.

Videoita pääsee katsomaan myös suoraan festivaalin YouTube-kanavalta 15.7.–31.8..

Katso tästä Lokin herkunnappaustanssi:

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut