Vanhan Rauman pihaportit avautuivat

Johanna Keskitalon pihakirppis on sateelta suojassa. Suni on avointen pihojen kohde numero 36. Anttlan piha tupsahti täyteen heti pitsiviikon avajaistapahtuman päätyttyä. Pitsiviikon pihakirppikset ovat vihdoin avoinna. Pihakirppiksillä voi tehdä kaikenlaisia löytöjä. Jenny Antosen (vas.) ja Ida Nikkolan pihakirppikselle voi piipahtaa myös kahville ja kakulle. Raija Malén (oik.) on Anttlan pihakirppiksen kanta-asiakas. Anttlan pihalla palvelu pelaa. Ida Nikkola tarjoilee kahvia. Lauantaiaamuna Vanhan Rauman pihakirppiksillä tehtiin todellisia löytöjä. Kirppiskierroksella voi kokeilla onneaan vaikkapa pallonheittokisan merkeissä. Pitsiviikon pihakirppikset ovat avoinna 18.-26. heinäkuuta. Kesäraumalaiset Katja ja Anitta Luukkonen tutustuivat Kukolan pihan kirppistarjontaan. Taustalla pihan emäntä Anne Rapeli. Pihakirppiksen tunnistaa tästä kyltistä.

Kuvat: Pekka Lehmuskallio

Pitsiviikon pihakirppikset ja avoimet pihat -tapahtuma käynnistyi lauantaina. Pihoja on tänä vuonna mukana ennätysmäärä.

Aamupäivän auringonpaiste sai ihmiset liikkeelle. Anttlan pihalla voi ostosten lomassa nauttia myös tuoreesta kahvista ja leivonnaisista.

Johanna Keskitalon ja Elina Lehtosen pihakirppis on suojassa sateelta, joten ostoksille voi lähteä säätilan muuttuessakin.

- Pidämme pihakirppistä nyt ensimmäistä kertaa. Ajoitus on kerrassaan täydellinen, sillä olemme kumpikin juuri muuttaneet. Tämä on hyvä tapa päästä eroon ylimääräisestä tavarasta, kertoo Sunin pihassa vaatteitaan järjestelevä Keskitalo.

Karttoja Vanhan Rauman avoimista pihoista on jaossa kullakin pihakirppiksellä.

Lue lisää pihakirppistunnelmia sunnuntain Länsi-Suomesta.