Varkaat ahkerina Raumalla

Rauman poliisille on ilmoitettu useista varkauksista lähipäivien aikana. Etenkin moottoriajoneuvot ja niiden rekisterikilvet ovat olleet varkaiden kohteena.
Teinitieltä varastettiin keskiviikon ja torstain välisenä aikana Yamaha FZR100-moottoripyörä, jonka rekisterinumero on MY-617.
Torstain ja perjantain välisenä yönä varastettiin Junamiehenkadulta moottoripyörästä sen rekisterikilpi, jossa lukee 38-BFS ja Hakuninvaheesta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä auton rekisterikilpi SYC-964.
Viikonlopun aikana vietiin Lillokarinrannasta Suzuki VT 15 -perämoottori ja Lillokarintieltä 2,5 hv Suzuki -perämoottori sekä Santperänrannassa sijainneesta veneestä kaksi bensatankkia, rekisteriote ja kori olutta.
Myös Kanaalinrannasta oli viikonloppuna anastettu Terhi Big Fun -merkkinen vene, joka löytyi myöhemmin Petäjäksestä. Veneestä oli murrettu auki säilytystilan kannet ja anastettu muun muassa kaukosäätölaite, akku, rekisteriote sekä sammutin.
Kasvitarhanpolulta oli rivitalon ulkovarastosta varastettu uusi keltainen painepesuri viikonloppuna.
Tuomolantieltä anastettiin sunnuntai ja maanantain välisenä yönä on punainen Kymco-merkkinen mopo, jonka rekisterikilpi on 46-YEL.
Varkauksien lisäksi Jehovan todistajien valtakunnansalista oli rikottu kolminkertainen ikkuna torstain ja perjantain välisenä yönä.
Kaikki mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan Rauman poliisiaseman päivystykseen p. 071 87 46100.