Varkailla kiireinen yö Raumalla

Lämpimät säät ovat saaneet Raumalla myös varkaat liikkeelle. Torstain ja perjantain välisenä yönä Raumalla yritettiin murtautua useisiin autoihin ja varastoihin.

Karjalankatu 18 kohdalla kolmeen henkilöautoon oli yritetty murtautua oven lukkoja vääntämällä, Karjalankatu 23 murtauduttiin VR:n Transpoint oy:n varastoon ulko-ovesta. Varastosta ei todettu mitään anastetuksi.

Puolestaan Ilvaninkadulla yritettiin murtautua asuntoautoon. Ilvaninkatu 2:n kolmeen erilliseen autotallin oli murtauduttu oven kautta. Todennäköisesti mitään ei oltu anastettu.

Hakuninvaheessa oli Rauman Kuorma-autoaseman tiloihin yritetty murtautua ikkunan kautta, mitään ei todettu anastetuksi.

Kairakatu 1:ssä oli huonekaluliikkeen ulkoseinästä anastettu kamera. Samassa kiinteistössä sijaitsevaan kodinkoneliikkeeseen oli yritetty murtautua ovea vääntämällä, mutta sisään ei oltu päästy.

Autojen sekä varasto- ja liiketilojen lisäksi varkaita olivat yöllä kiinnostaneet veneiden perämoottorit ja bensiinitankit. Rokinnokan venelaiturin kahdesta veneestä oli anastettu moottorit, veneiden omistajista tai moottorista poliisilla ei ole tietoa. Yhdestä veneestä oli yritetty anastaa 40 hevosvoiman perämoottoria.

Petäjäksen telakan pihalla Kompintie 7:ssä oli murtauduttu pienperämoottoriverstaaseen. Verstaasta oli anastettu kahdesta veneestä bensiinitankit, toinen tankeista oli Yamaha-merkkinen.