Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Leena Setälä siirtymässä strategiajohtajaksi

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Leena Setälä jättää tehtävänsä. Sairaanhoitopiirin hallitukselle esitetään, että hän siirtyy nykyisestä tehtävästään sairaanhoitopiirin strategiajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Strategiajohtajan tehtävä on sairaanhoitopiirissä uusi. Se liittyy sairaanhoitopiirin käynnistämään uuden potilastietojärjestelmän hankintaan ja sen käyttöönoton suunnitteluun.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että Leena Setälä haluaa jatkaa sairaanhoitopiirissä ja ottaa vastaan uuden tehtävän strategiajohtajana. ICT-ratkaisu on sairaanhoitopiirille strategisesti tärkeä ja yksi keskeisimpiä asioita sote-palvelujen uudistamisessa, sanoo Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja Piia Elo.

Strategiajohtajana Setällä tulen keskittymään sairaanhoitopiirin digistrategian toimeenpanoon ja digitaaliseen muutokseen uusien tietojärjestelmien avulla.

-Pitkän terveydenhuollon alan kokemuksen ja johtamiskokemuksen myötä minulle on tuttua terveydenhuollon palvelujärjestelmä ja sen kehittäminen, muutosjohtaminen sekä kuntien ja kuntayhtymien kanssa tehtävä yhteistyö. Olen osallistunut tietojärjestelmien käyttöönottoon jo aiemmin kliinisen urani aikana, sanoo Leena Setälä.

Setälä lopettaa nykyisessä tehtävässään sairaanhoitopiirin johtajana irtisanoutumisajan päättyessä 15. kesäkuuta.