Varsinais-Suomen vuoden 2019 logistiikkayritykseksi on valittu Valmet Automotive

Kuva: Pekka Lehmusakallio

Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry ovat valinneet Varsinais-Suomen vuoden 2019 logistiikkayritykseksi Valmet Automotive Oy:n.

Palkinnon perusteena on muun muassa yrityksen merkittävä vaikutus alueen alihankkijaverkostoon.

Valmet Automotiven alueellista painoarvoa kuljetusalalla tulee jatkossa nostamaan Uudenkaupungin autotehtaan ohella viime vuonna Saloon avattu akkutehdas.

– Päätös palkinnonsaajasta oli tänä vuonna hyvin yksimielinen. Valmet Automotiven toimipisteiden välisellä logistiikalla on positiivinen vaikutus alueen kuljetusyrityksiin. Akkutehdas myös vahvistaa koko Varsinais-Suomen roolia automotive-teollisuushaaran keskittymänä ja luo vetovoimaa koko alueelle, sanoo kuljetusvaliokunnan sihteeri, Turun kauppakamarin edunvalvontapäällikkö Pauliina Forsman.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Autotehtaan sankarille oma sarja: mersunrakentaja Topi Kauppisesta tehdään parhaillaan uutta dokumenttisarjaa

Valmet Automotiven toimitusjohtaja näkee dieselskandaaleissa myös hyviä puolia – "Sähköautot tulevat nopeammin käyttöön kuin monet olettavat"

Valmet Automotive pidentää henkilöstönsä lomautuksia näillä näkymin helmikuulle asti

Tuhatta uutta työntekijää hamunnut Valmet Automotive jäädytti Uudenkaupungin autotehtaan rekrytoinnin – Yritys aloittaa tehtaassa yt-neuvottelut

Valmet Automotive palkkaa tuhat työntekijää – Salossa alkaa akkujen tuotanto