Victor's Secret asettuu tulevaan kauppakeskukseen

Victor's Secretille on varattu komea julkisivupaikka heti Kanalin vierestä. Kuva: kuvamanipulaatio

Vaikka Rauman kauppakeskuksen kaava tällä viikolla kumottiinkin Turun hallinto-oikeudessa muotovirheen vuoksi, on samaan aikaan toisaalla tehty hartiavoimin töitä vetovoimaisten yritysten saamiseksi tulevan kauppakeskuksen katon alle.

Pääsiäisen aikaan neuvottelut saatiin yhdysvaltalaisen ketjuliikkeen Victor's Secretin kanssa niin pitkälle, että yrityksen tulo Rauman kauppakeskukseen voitiin julkistaa.

Kyseessä on kovassa nousussa oleva alusvaatealan yritys, jonka tulon Raumalle uskotaan vauhdittavan neuvotteluita myös muiden kauppakeskuksesta kiinnostuneiden yritysten kanssa.

Kaupungin matkailupäällikkö Irene Villanen on erittäin mielissään uusimmasta yritysuutisesta, ja hän uskookin, että se tulee aikanaan lisäämään Rauman kiinnostavuutta etenkin ulkomaalaisten matkailijoiden silmissä.

– Victor's Secret on luonut itselleen vahvan brändin, joka kyllä tunnistetaan turistien joukossa, Villanen uskoo.

Yritys tulee varmasti kiinnostamaan myös paikallisia, sillä aika ajoin Länsi-Suomen tekstaripalstallakin on ollut puhetta siitä, ettei kaupungissa ole riittävästi miehille suunnattuja vaateliikkeitä.

"Victor's Secret on luonut itselleen vahvan brändin, joka kyllä tunnistetaan turistien joukossa."

Victor's Secret on tunnettu etenkin miehille suunnattujen saumattomien boksereiden valmistajana.

– Rauman satamassahan on vilkasta liikennöintiä. En ihmettelisi, vaikka kaupungissa lastausta varten pysähtyvät merimiehet kiinnostuisivat liikkeen tarjoamista erityislaatuisista pitkistä kalsareista, Villanen tuumii.

Sitä Villanen hieman pohdiskelee, että miten englanninkielinen Victor's Secret raumalaisten suuhun taipuu.

– Saattaa olla, että siitä tulee Raumalla tuttavallisemmin esimerkiksi Vihtorin salaisuus, Villanen naurahtaa.