Vilkkaus verkossa ennustaa hyvää matkailukesää – matkailijat ovat tänäkin suvena pääasiassa kotimaasta

Matkailuneuvoja Jenna Ylipuranen iloitsee kasvavista kävijämääristä Rauman kaupungin verkkosivuilla. Toivottavasti se ennakoi hyvää matkailukesää, hän toteaa. Kuva: Jussi Hietikko

Vanhan Rauman yrittäjä kertoo, että oven takana on lähes jonoa liikkeen avaamisen aikoihin. Puolenpäivän tienoilla ravintolat ja terassit täyttyvät ruokailevista ja kahvittelevista matkailijoista. Virallisia matkailijamääriä alkukesästä ei vielä ole saatavilla, mutta kuhina Rauman kaupungin verkkosivuilla ja elämysten verkkokaupassa vahvistaa mielikuvan vilkkaasta matkailukesästä.

Esimerkiksi erilaisia palveluita, kuten retkiä ja opastuksia, tarjoavan elämysten verkkokaupan kävijämäärä on toukokuun alun ja heinäkuun alun välisenä aikana ollut kolminkertainen verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kathrinan Messi palvelee herkkusuita taas heinäkuussa: "Keittiötä johtaa nyt reilu parikymppinen lupaus"

Vain tilaajille Ruormiehen terassilla siemaillaan kesällä hedelmäisiä tiki-drinkkejä – Topsec vastaa nyt valtaosasta Poroholman ravintolapalveluita

Kuuskajaskarin kesäteatteriin Heli Laaksosen uutuuskomedia reippaista eläkeläisdaameista