Voisiko kauppakeskus olla Rauman vetonaula?

Opiskelija Ilkka Heikinniemi , Skanskan aluejohtaja Jari Pölönen, yrittäjä Rami Kurki ja apulaiskaupunginjohtaja Tomi Suvanto olivat paneelikeskustelun osallistujat Rauman vetovoimainen tulevaisuus -seminaarissa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Yrittäjä Pekka Palmu lohkaisi Rauman kaupallisen vetovoiman lisäämistä pohtineen paneelikeskustelun jälkeen, että keskitytään tekemään sellainen Rauma, jossa naiset viihtyvät. Mukana kun seuraavat niin lapset kuin miehetkin.

Seminaarissa alustanut professori Heli Marjanen huomautti, että elämyksellisyys nousee koko ajan merkityksellisemmäksi kuluttajakäyttäytymisessä. Vanhan Rauman ja uuden kauppakeskuksen on yhteistyössä mahdollista pitää ostovoima kaupungissa.

Isot brändit kauppakeskuksessa toisivat imua, jota voidaan hyödyntää myös Vanhassa Raumassa, arvioi yrittäjä Rami Kurki. Hän aprikoi myös, olisiko kauppakeskuksesta kaupungin vetonaulaksi.

Nuoret aikuiset sen sijaan näkevät asian jo nyt lähinnä niin päin, että hienoa, kun Vanha Rauma on niin lähellä uutta kauppakeskusta, totesi opiskelija Ilkka Heikinniemi.

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.