Voiton toivossa pankkitunnuksensa antaneen nimissä huijattiin tuhansia euroja

Mieskolmikko tehtaili hyväuskoisen naisen nimissä pikavippejä lähes 9 000 euron arvosta.

Miehet houkuttelivat naisen mukaan bisneksiinsä. He väittivät tarvitsevansa porilaisen naisen sijoitusta hankkiakseen ison erän tupakkaa. Tälle luvattiin sijoitusta vastaan osuus tuntuvasta voitosta.

Nainen antoi pankkitunnuksensa ja henkilötunnuksensa miesten käyttöön. He ottivat naisen tunnuksilla tämän tille kaikkiaan kymmeneltä yhtiöltä erisuuruisia pikavippejä. Pienimmät olivat satasen vippejä ja suurimmat 2000 euron lainoja.

Kun varat oli maksettu naisen tilille, lähdettiin Porista Raumalle nostamaan rahoja. Ne nainen luovutti porilaismiehelle. Mukana oli myös kolmas henkilö, joka jäi kyydistä Raumalla.

Voittoja nainen ei kuitenkaan koskaan saanut. Rahat saanut mies oli kertomansa mukaan luovuttanut ne edelleen ja myös omia rahojaan tuntemattomalle miehelle. Hän selitti itsekin jääneensä tappiolle, koska poliisi oli päässyt väliin eikä liiketoimi toteutunut. Samassa yhteydessä rahatkin hävisivät.

Satakunnan käräjäoikeudessa törkestä petoksesta toiselle syyttäjä vaatii ehdotonta vankeutta ja toiselle ehdollista vankeutta. Kolmas mukana ollut on sittemmin kuollut.