Vuoden Yksinyrittäjä -palkinto myönnettiin Ulvilaan

Satakunnan Yrittäjät on valinnut Vuoden Yksinyrittäjäksi 2015 ulvilalaisen Johanna Uusitalon Foto-Friitalasta. Valinta tehtiin nyt ensimmäistä kertaa.

- Yrityksen pitää olla toiminut vähintään kolme vuotta ja sen tulee erottua positiivisesti asiakaspalvelussaan. Liikevaihdon tason on oltava riittävä päätoimiseen yrittäjyyteen ja liikeideasta pitää löytyä jotakin poikkeavaa, innovatiivista tai omaperäistä, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen kertoo kriteereistä.

Johanna Uusitalon tapauksessa menestymiseen on vaikuttanut yksilöllisyys, kuvaajan ammattitaito, menestyminen valtakunnallisissa kisoissa ja asiakkaan kuunteleminen.

- Tällä alalla kuvaaja henkilöityy, jolloin koen itse viisaampana keskittyä laadukkaaseen työhön ja haluan hoitaa asiakkaat hyvin. Toisaalta, yksinyrittäjänä toimii mielellään toisten yrittäjien kanssa yhdessä, Johanna Uusitalo kertoo.

- Ylipäätään kuva-alalla kilpailu on tiukkaa. Siihen vaikuttaa voimakas digitalisoituminen ja se, että kuka tahansa kameran omistava voi nimittää itseään kuvaajaksi, hän jatkaa.