Wanhan Rauman KaffeBarin Tiina Willman on vuoden Rakastunut Raumaan -yrittäjä

Wanhan Rauman KaffeBarin toiminnassa on mukana kaksi sukupolvea, Tiina Willman ja tytär Rosa-Maria Mäkelä, mikä mainitaan myös vuoden yrittäjä -tunnustuksen perusteluissa. Kuva: Rakastunut Raumaan -kauppiaat

Tiina Willman Wanhan Rauman KaffeBarista on saanut Rakastunut Raumaan -kauppiaiden yhteisön vuosittain jakaman tunnustuksen. Yhteisö on vuodesta 2011 lähtien jakanut tunnustuksen erinomaista asiakaspalvelua harjoittavalle ja merkittävää työtä Rauman keskusta-alueen elävyyden eteen tekevälle kauppiaalle. Valinta tehdään Rakastunut Raumaan -jäsenyritysten ehdotusten pohjalta.

Tunnustuksen perusteluissa mainitaan muun muassa, että Willman on rohkeasti luonut oman brändin omaavan kahvilan Vanhaan Raumaan kovasti kilpailulle alalle. Hänellä on oma tunnistettava tyyli ja tuotteet. Lisäksi ansiona pidetään sitä, että toiminnassa on mukana kaksi sukupolvea.

Rakastunut Raumaan -kauppiaat kiittelevät myös sitä, että Willman on satsannut ja kehittänyt toimintaansa jatkuvasti. Hän hyödyntää toiminnassaan Vanhan Rauman imagoa ja tuo elämää Kuninkaankadun toiseen päähän. Lisäksi Willman on aktiivinen Rakastunut Raumaan -toimija.

Wanhan Rauman KaffeBar avasi ovensa ensi kertaa vuonna 2015. Pieni kahvila laajeni koko talon mitalle vain vuodessa.

Heti alkumetreiltä lähtien KaffeBarin vetonaulaksi muodostuivat suussa sulavat munkit, jotka saivat ajan myötä rinnalleen herkulliset voisilmäpullat. Kahvilan leipurit valmistavat jopa kansainvälistä huomiota keränneet munkit ja pullat päivittäin alusta alkaen käsityönä.

Vuoden 2019 Rakastunut Raumaan -kauppiaan palkinto luovutettiin Tiina Willmanille Rakastunut Raumaan -kauppiasillan yhteydessä torstaina. Viime vuonna palkinnon sai Ari Lehti Paitapaino Arisposta.