Winnova ja Pori Jazz yhteistyöhön: "Laadukas suurtapahtuma ei synny itsestään, vaan se edellyttää isoa joukkoa erilaisia toimijoita"

Pori Jazz 66 ry ja Länsirannikon Koulutus Oy Winnova ovat solmineet yhteistyötä kehittävän kumppanuussopimuksen. Sopimus mahdollistaa yhteistyön Pori Jazzin tapahtumatuotannon ja Winnovan opetustoiminnan kesken. Yhteistyö koskee ensisijaisesti Winnovan turvallisuusalan ja rakennusalan toimintaa.

Pori Jazz on suurtapahtuma, jossa vierailee kymmeniätuhansia kävijöitä. Tapahtuma työllistää vuosittain satoja henkilöitä. Vuonna 2019 Pori Jazz käytti 70 satakuntalaisen yrityksen palveluita ja työllisti 20 paikallista seuraa.

– Laadukas suurtapahtuma ei synny itsestään, vaan se edellyttää isoa joukkoa erilaisia toimijoita, jotka huolehtivat esimerkiksi turvallisuudesta, musiikkitekniikasta, tilojen rakentamisesta, siisteydestä, tarjoiluista ja sujuvasta logistiikasta. Winnovan henkilöstössä on jo valmiiksi muutamia Pori Jazz -konkareita, joten kynnys yhteistyön aloittamiseen oli matala, sanoo Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne.

– Yhteistyö Pori Jazz 66 ry:n kanssa tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme ja kehittää näin alueemme elinkeinoelämää entistä monipuolisemmaksi, Winnovan työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju iloitsee.