Winnova julkisti Lasse Schultzin seuraajan – uusi toimitusjohtaja on ollut mukana muun muassa Pori Jazzin johdossa ja kahden Nokia-puhelinmallin tuotepäällikkönä

Juha Miikkulainen siirtyy Winnovaan Business Finlandin palveluksesta.

| Päivitetty

Länsirannikon Koulutus Oy Winnova tiedotti maanantaina nimittäneensä Juha Miikkulaisen, 53, uudeksi toimitusjohtajakseen. Miikkulainen siirtyy tehtävään Business Finlandin palveluksesta, jossa hän parhaillaan toimii Lähi-itä ja Afrikka -regioonan aluejohtajana. Winnovassa Miikkulainen aloittaa työnsä 16.1.2023.

– Ammatillisella koulutuksella on merkittävä asema koko Suomen kansantaloutta ajatellen. Osaaville työntekijöille on yhä suurempi tarve tulevina vuosina, Miikkulainen näkee.

Aiemmin urallaan Miikkulainen on työskennellyt muun muassa Pori Jazz Festivalin toimitusjohtajana, tukenut suomalaisten yritysten kasvua kansainvälistymiskonsultin roolissa Finprossa, ollut mukana matkapuhelinten lisäarvopalveluita tarjoavassa start-up yrityksessä ja työskennellyt Nokiassa kahden eri puhelinmallin tuotepäällikkönä.

Miikkulainen korvaa yhtiön ensimmäisen toimitusjohtajan Lasse Schultzin, joka jää alkuvuonna eläkkeelle.

– Voin hyvillä mielin jättää viestikapulan seuraajalleni. Oppilaitos on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavien ammatillisen koulutuksen järjestäjien joukossa. Taloutemme on vakaalla pohjalla, mikä mahdollistaa toiminnan edelleen kehittämisen myös rahoitushaasteiden keskellä, Schultz toteaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut