Winnovassa houkutellaan toiveruualla syömään

WinNovan opiskelijaravintoloissa Porissa ja Raumalla vietetään ensi viikolla (19.–23.1.) toiveruokaviikkoa, jolloin toteutetaan syksyn asiakaspalautekyselyssä esille tulleita opiskelijoiden toiveita. Toiveiden täyttämisen lisäksi toiveruokaviikon yhtenä tavoitteena on saada lounaalle myös ne opiskelijat, jotka eivät ruokaile säännöllisesti.

Eniten toivottuja ruokia olivat hampurilainen, pyttipannu, hernekeitto, pinaattikeitto, pizza, tortilla, jauheliha-makaronilaatikko, broileri-kasvisriisivuoka, lohikeitto, jauhelihakastike ja pasta, fetasalaatti, uunimakkara, kala, jauhelihapihvit. Rauman opiskelijaravintoloissa toivottiin myös lapskoussia ja sitä tarjotaankin Rauma-päivänä 17.4.2015 Raumalla.

Suuri osa toiveruoista löytyi jo valmiiksi kahdeksan viikon kiertävässä ruokalistassa. Ruokalistan suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset.