Yhteistyössä on voimaa: Rauman ja Satakunnan kauppakamarit valittiin vuoden kauppakamareiksi

Palkinto jaettiin valtakunnallisilla kauppakamaripäivillä viime viikon lopulla.

Satakunnan ja Rauman kauppakamarit on valittu vuoden kauppakamareiksi. Poikkeuksellinen kahden kamarin valinta tehtiin siksi, että ne ovat tehneet "esimerkillistä yhteistyötä".

Tiedotteen mukaan Satakunnan ja Rauman kauppakamarit ovat "löytäneet yhteisen tekemisen voiman ja hyödyntäneet tätä monipuolisesti työssään".

– Suomen teollistuneimman seutukunnan elinkeinoelämän asioiden edistämisessä yhteistyö Satakunnan ja Rauman kauppakamarien välillä antaa meille suuremman vaikuttavuuden kuin toimiminen erikseen. Kauppakamarien välinen yhteistyö näkyy aktiivisena vuoropuheluna niin operatiivisen johdon kuin myös hallitusten välillä, kuvailee tiedotteessa Rauman kauppakamarin puheenjohtaja Mika Marttila.

Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa luonnehtii yhteistyötä "mutkattomaksi ja monimuotoiseksi".

– On kunnia vastaanottaa tämä yhteinen huomionosoitus, osoituksena siitä, että hyvä yhdessä tekemisen meininki välittyy myös ulospäin, Piispa sanoo tiedotteessa.

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja toteaa "kamareiden voimakaksikon" näyttäneen muille esimerkkiä yhteistyöstä parhaimmillaan.

Palkinto jaettiin valtakunnallisilla kauppakamaripäivillä, jotka järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti viime viikon lopulla 10.–11. syyskuuta. Mukana oli noin 180 ihmistä 19:stä eri kauppakamarista ympäri Suomen.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut