Ylimääräinen influenssarokotetilaisuus tulevana lauantaina – raumalaisten influenssarokotukset jatkuvat viikolla 48

Arkistokuva: Juha Sinisalo

Rauman terveyspalvelut järjestää tulevana lauantaina 27.11. klo 9.30-14 ylimääräisen influenssarokotustilaisuuden T0-osastolla (osoite Steniuksenkatu 2). 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki maksuttomaan influenssarokotukseen oikeutetut henkilöt sukunimen alkukirjaimesta riippumatta.

Rokotettavalla tulee olla mukana henkilöllisyystodistuksena henkilökortti, passi tai Kela-kortti.

Rokotukset järjestetään terveysturvallisesti ja osastolle otetaan kerrallaan rajallinen määrä ihmisiä odottamaan rokotusvuoroa. Säänmukainen vaatetus on huomioitava, koska omaa vuoroa voi joutua odottamaan ulkona. Suomen Punaisen Ristin Rauman osaston vapaaehtoiset ovat paikalla ohjaamassa ihmisiä ja liikennettä.

Viikolla 48 rokotusvuorossa ovat 9 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat rokotuskriteerit täyttävät henkilöt, joiden sukunimi alkaa seuraavilla kirjaimilla:

M 30.11. klo 8.30–18

A, B, C ja D 1.12. klo 8.30–18

Lisäksi T0-osastolla annetaan maanantaina 29.11. klo 8.30–18 influenssarokotuksia 6kk−6-vuotiaille rokotuskriteerit täyttäville lapsille, joiden sukunimen alkukirjain on A-K. Kouluikäiset rokotetaan omilla kouluillaan.

Lisätietoa influenssarokotuksista ja rokotuskriteereistä löytyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta osoitteesta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/influenssarokote/kenelle-ilmainen-influenssarokote-.