SUURI KIERTOLIITTYMÄGALLUP: Mikä näistä on sinun mielestäsi Rauman hienoin ympyrä? Äänestä omaa suosikkiasi tässä jutussa

Raumalla on lukuisia liikenneympyröitä. Nyt on aika selvittää yleisön suosikki.

Kiertoliittymien taide on ollut yksi viime viikkojen kuohuttavimmista puheenaiheista Raumalla.

Aittakarinkadun kiertoliittymään tehty kaktusaiheinen taideteos on herättänyt kärkkäitäkin mielipiteitä. Raumalaisessa taas ideoitiin, miten vanhempia Raumalla sijaitsevia taideteoksia olisi voitu liikenneympyrässä hyödyntää.

Rauman kaupungin suunnittelupäällikkö Riikka Pajuoja kertoo Länsi-Suomelle, että vilkas some-keskustelu ei ole jäänyt kaupungin väeltäkään huomaamatta.

– Mutta sehän on sellainen mielipideasia. Ja aika paljon sieltä löytyy puolustelijoitakin. Taiteen tehtävä on herättää intohimoja, toteaa Pajuoja.

Länsi-Suomi päätti vielä kertaalleen ottaa kopin kuumasta perunasta ja selvittää kaupunkilaisten mielipiteitä. Kysymmekin nyt alla olevalla kyselyllä: mikä on juuri sinun suosikkisi näistä raumalaisista liikenneympyröistä?

Kyselyn tulokset julkistetaan myöhemmin. Lauantain Länsi-Suomessa on lisäksi juttu, jossa Riikka Pajuoja kertoo lisää raumalaisen kiertoliittymäsuunnittelun periaatteita.

Gallupin kuvat: Juha Sinisalo

 

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.